lördag 11 december 2010

Fördelen med att vara anonym

Jag ser att de svenska (och finska) kvällstidningarna brassar med rubriker angående kronprinsessan Victoria. ÄR HON GRAVID? ÄNTLIGEN GRAVID! NU BLIR DE TRE!

Utan att någon egentligen vet hur det egentligen står till.

Än en gång, det är inte okej att spekulera i / fråga om / kommentera kvinnors sälla eller icke-sälla tillstånd. Inte ens då det gäller en eventuell kronarvinge.

4 kommentarer:

  1. Alltså vad skulle egentligen hända om det sku visa sig att Vickan inte kan få biologiska barn?

    SvaraRadera
  2. Linn - jag har faktiskt ingen aning? Högst antagligen skulle tronen skippas vidare till något mer fertilt syskon? Tänk så skönt (alltså, ni förstår vad jag menar) om Vickan och Daniel skulle adoptera ett barn (givetvis genom att genomgå allmän utbildning, stå i kö och allt det där man borde) och att detta adopterade barn sedan skulle bli drottning/kung av Sverige. Hur fint skulle inte det vara?

    Jag hoppas förstås att Vickan är okej, att de skall få de barn de vill ha, jag önskar bara att de fick försöka och vänta i fred.

    SvaraRadera
  3. usch att vara i deras situation och känna den där pressen.

    Jag håller med dig om att det skulle vara otroligt fint med en sådan adoption, men tillika hoppas jag som du att hon är ok.

    SvaraRadera
  4. Pia - säg inte annat. Det måste ju vara vidrigt att se sig själv, sitt liv och sitt sexliv (än en gång, det är det det också handlar om) uppslaget i alla tidningar. Usch.

    Och, vad säger det om folk (ja, jag tillhör packet ibland jag också) att sökorden "kronprinsessan victoria gravid" är de som hämtat mängder med folk till min blogg i och med det här inlägget.

    Sucka mitt hjärta.

    SvaraRadera