söndag 31 juli 2011

Goodie Bags, än en gång

Jag vill tacka för alla kommentarer på inlägget om Goodie Bags som barn tydligen tycks få då de går på kalas.

Det ser alltså ut som om det är inne, att ge barn presenter, dyra eller mindre dyra, då de kommit för att fira någon. Det känns lite ledsamt, främst det att det ligger en möjlighet att tävla i form av goodie bags. Osökt så leder det väl till att barnen rangordnas på bakgården, det i enlighet med vad som funnits i påsarna.

Jag skulle så innerligt ogärna delta i det här racet, men, inser också att jag inte vill sitta på allt för höga hästar om det är den lille som skulle komma att lida av följderna.

Men, kan vi göra en deal? Vi låter bli att delta i racet? Vi ordnar finfina meten och skattletarstigar och allt det andra - men inte tävla i goodie bags? Ja?

2 kommentarer:

  1. Funderar på samma grej men i form av bröllops-goodie bag. Räcker det nu inte liksom med att man bjuder på fest, måste man ge presenter åt gästerna sen ännu? *himlar med ögonen men vill inte verka snål heller*

    SvaraRadera
  2. Linda. Du skall absolut inte ge presenter åt gästerna, vad är det nu för nonsens? De blir ju bjudna på bröllop, och det är tammetusan fint enog!

    SvaraRadera